Jeleni Bačić Alimpić MUŽ poslao POLICIJU NA VRATA! Spisateljica se našla u NEPRIJATNOJ SITUACIJI!

Autor:

Zabava

14.03.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznavanje Jelene Bačić Alimpić sa životnim partnerom bilo je turbulentno i nimalo uobičajeno.

Jeleni Bačić Alimpić MUŽ poslao POLICIJU NA VRATA! Spisateljica se našla u NEPRIJATNOJ SITUACIJI!

Foto: instagram.com

Spisateljica i televizijska voditeljka Jelena Bačić Alimpić skoro tri decenije je u skladnom braku sa istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu, Miroslavom Alimpićem, a njihova ljubavna priča može se uporediti da filmskom.

 

 

Naime, Jelena Bačić je svojevremeno trebalo da se pojavi na sudu kao svedok, ali kako nije stizala da se odazove pozivu, sudija Alimpić je po nju poslao policiju. Nakon ovog susreta Jelena je otišla u Kanadu, a po njenom povratku su se ponovo sreli i otpočeli svoju romansu.

 

 

Ona je za Hello otkrila šta smatra ključnim za skladan odnos sa partnerom.

‒ Poštovanje i ljubav su na prvom mestu. Kada sa nekim provedete više od dve decenije, doživite lepe i ružne stvari, srećna i nesrećna vremena, podelite radost i tugu, imanje i nemanje, shvatite da je sve uzalud ako vas osoba sa kojom živite i imate decu ne poštuje. Moj suprug i ja pre svega poštujemo jedno drugo kao ličnosti, a potom i naše izbore i interesovanja, iako smo veoma različiti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading