SEKO SAD GA PRETERA! Pevačica ISMEJANA zbog preteranog FOTOŠOPA, zanela se pa ISEKLA POLA STRUKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić na meti osuda zbog previše fotošopa.

SEKO SAD GA PRETERA! Pevačica ISMEJANA zbog preteranog FOTOŠOPA, zanela se pa ISEKLA POLA STRUKA! (FOTO)

Foto: Promo foto

Pevačica Seka Aleksić aktivna je na društvenim mrežama, naročito na čuvenoj mreži Instagram gde svakodnevno objavljuje fotografije i snimke, a njeni pratioci uživaju u njenim aktivnostima i saživljavaju se sa njenim životom.

 

 

Seka ne krije da uživa u vremenu sa porodicom, ali i da voli da se posveti sebi, što dokazuje i činjenica da ima sopstveni salon za ulepšavanje u svom domu. Dosta se spekulisalo i o njenom fizičkom izgledu, a u poslednje vreme pevačica svakodnevno dobija pohvale na svoj izgled koji je kako kažu dovela do savršenstva.

Međutim, sada se na mrežama pojavila fotografija koja dokazuje da pevačica koristi fotošop, a ovaj put je preterala. Naime, Seka je bila na skijanju odakle je objavljivala kako uživa, a na jednoj fotografiji je struk smanjila više nego što je potrebno i prirodno i postala predmet ismevanja na društvenim mrežama.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading