CAR TUKAO DALILU, ONA U PODLIVIMA! Jezivo priznanje Dragojevićke, kamere nisu snimile Filipovo ZVERSKO ponašanje: PRIKRIVAM MODRICE PUDEROM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević razgovarala je sa svojom drugaricom Jovanom Tomić Matorom i tom prilikom priznala da ju je Car udario zbog čega krije modrice i podlive.

CAR TUKAO DALILU, ONA U PODLIVIMA! Jezivo priznanje Dragojevićke, kamere nisu snimile Filipovo ZVERSKO ponašanje: PRIKRIVAM MODRICE PUDEROM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora saznala je za sukob koji su imali Dalila Dragojević i Filip Car, a kako se zabrinula za drugaricu odlučila je da porazgovara sa njom i posavetuje je.

- Dalila ti si više nesrećna nego srećna. Navikla si se na samouništenje. Kada ste se muvali bila si srećana , a ovo je ludilo. Bila si spremna na sve sa njim, ostavila muža, želela decu, a sada, pa sada razmišljaš o tome šta se desilo. Imaš priajtelje, oca, majku, sestru, moraš da držiš do sebe. Imala sam to, ja sam se borila bila da je to ljubav, ali to je bila jedna velika slabost. Najgore je što obe znamo da ćeš ti pokleknuti - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora savetuje Dalilu Dragojević

- Ma kako, ovo je bezobrazluk, to nije normalno - rekla je Dalila i dodala:

- Kaže mi on da sam veštica, kako budim bes u njemu.

- A šta je onda Maja bila ako je on takav - rekla je Matora.

- Ko zna šta je on Maji radio ispod pokrivača. Ko zna šta ja moram da uradim da bi on bio normalan - rekla je Dalila.

- Ćuti dobro si ti ragovala, ja neću da okrenem tebi leđa, a zamisli da sam ja to vodela, ili Ljuba... Ja moram da biram reči sa Carem, tj. moraju svi, on ne trpi komentare, postao je kao Mensur - govorila je Matora.
 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila priznao da ju je Car tukao

Međutim, ono što je šokiralo i Matoru, a o čemu bruji javnost jeste činjenica da je Dalila priznala da ju je udario i da ima modricu i podliv na usni.

- Ja krenula da stavljam puder i razmišljam sama sa sobom šta radim, da li je moguće da sam dozvolila sebi da prikrivam modrice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Ive

07.02.2022 13:35

Ma dok se ne ubiju nema nista

Odgovori 36 5
jaca

07.02.2022 13:46

laye glumi yrtvu i navodi cara na diskvalifikaciju ylonigra na tu kartu pokvarena ko mucak sad je car prepreka jer nemoye da mafija

Odgovori 47 10
mina

07.02.2022 13:47

stoka smesta caru diskvalifikaciju opet igra igru oce da bude prva i kako ona hoce

Odgovori 50 12
Janko

07.02.2022 13:50

Sama birala, sama pala, sama se "ubila".

Odgovori 66 7