BIVŠI JOJ SE SPANĐAO SA KOLEGINICOM, A ONA I DALJE SAMA! Ana Kokić progovorila o EMOTIVNOM statusu: BOLJE DA SAM SAMA, NEGO...

Autor:

Zabava

06.02.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Kokić otkrila je detalje o privatnom životu, pa se dotkala i emotivnog statusa.

BIVŠI JOJ SE SPANĐAO SA KOLEGINICOM, A ONA I DALJE SAMA! Ana Kokić progovorila o EMOTIVNOM statusu: BOLJE DA SAM SAMA, NEGO...

Foto: E-Stock, Instagram

Pevačica Ana Kokić ne krije da je zadovoljna u životu, te otkrila da joj nije potreban muškarac da bi se osećala lepo. Naime, pevačica je već duže vreme sama, a kako je njen bivši suprug Nikola Rađen smuvao njenu koleginicu Milicu Ristić, Ana tvrdi da ona ne planira da se zaljubljuje.

- Nisam se zaljubila, niti imam nameru da se zaljubljujem. Skoro su mi i nešto najbliži prijatelji rekli: "Dobro, hoće li se nešto desiti?". Ali, ja stvarno nemam potrebu. Osećam se ovako srećno sama sa sobom. I mnogo mi je drago da sam uspela da dođem do tog stadijuma - da sam srećna sama sa sobom. Ja sam super žena. Sve mogu sama - kaže Ana Kokić i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim. Opet kažem, ne bežim od toga. Ako se pojavi neko ko će ne način mog života, nego ovu energiju i ovo kako se ja osećam samo da duplira, samo da mi bude još lepše, onda okej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Kako je promenila imidž, mnogi su se pitali da li to ima veze sa razvodom ili promenom emotivnog statusa, a ona tvrdi da izgleda upravo onako kako se oseća.

- Nema to veze sa razvodom, to ima veze sa razmišljanjem, sa onim čime se bavite u životu i ljudi koji vas okružuju. Kako namestite stvari. Ne kaže se džabe kakve su ti misli, takav ti je život. Sve kreće od misli. Ako nešto možemo da promeni u životu to su naše misli, da negativno pretvorimo u pozitivno, šta god i kako god da je, da budemo strpljivi i da izguramo - kaže Ana za Telegraf.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading