Krkobabić: SOCIJALNA PRAVDA u Srbiji danas = SOCIJALNA PENZIJA

Autor:

Vesti

20.02.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Svetskog dana socijalne pravde, potpresdenik PUPS, Stefan Krkobabić, govorio je o socijalnoj garantovanoj penziji.

Krkobabić: SOCIJALNA PRAVDA u Srbiji danas = SOCIJALNA PENZIJA

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda/ autor Univerzum HD Media

- Socijalna pravda ovde i sada, za nas iz PUPS-a je, pre svega socijalna - garantovana penzija, ne manja od 100 evra. To je socijalna pravda na delu - izjavio je potpredsednik PUPS - Solidarnost i pravda i šef poslaničke grupe ove partije u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Stefan Krkobabić, povodom 20. februara - Svetskog dana socijalne pravde.
 
- Ponavljam da je socijalna - garantovana penzija, za čije se uvođenje dosledno i uporno zalažemo, revolucionarni iskorak države i društva, koji željno iščekuju stariji od 65 godina, a koji nisu i nikada neće biti penzioneri. 
 
- Posebno ističem da je među njima najviše žena sa sela - rekao je Stefan Krkobabić.

- Ovakav vid davanja bila bi potvrda da društvo vrednuje njihov rad i da im se odužuje za sve što su mu dale gajeći i vaspitavajući decu, radeći u domaćinstvu i poljoprivredi i brinući o svojim porodicama. 

 
- Sredstva izdvojena za tu namenu biće najkorisnije i najčasnije utrošen novac - izričit je Krkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading