KOSOVSKA POLICIJA DEMANTOVALA PUCNJAVU! Milovanović: Zamislite, ta policija nema informaciju da se na teritoriji koju ona navodno obezbeđuje puca!

Autor:

Vesti

25.12.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zubinom Potoku su se oko 19.45 začuli pucnji.

KOSOVSKA POLICIJA DEMANTOVALA PUCNJAVU! Milovanović: Zamislite, ta policija nema informaciju da se na teritoriji koju ona navodno obezbeđuje puca!

Foto: TV Pink/printscreen

U specijalnoj emisiji na TV Pink povodom situacije u Zubinom potoku, jedan od gostiju je i direktor dnevnog lista Srpski telegraf Saša Milovanović, koji je izneo informaciju o tome da kosovska policija negira napad na Srbe.

- Nije bilo razmene vatre između policije Kosova i kriminalnih grupa, navodi kosovska policija, koja je demantovala ovaj incident. Zamislite, ta policija nema informaciju da se na teritoriji koju ona navodno obezbeđuje puca - izjavio je Milovanović.

Kosovska policija saopštila je večeras da nije bilo napada na njene pripadnike niti bilo kakve razmene vatre. U saopštenju objavljenom na Fejsbuku nakon medijskih izveštaja da je u okolini Zubinog Potoka došlo do rafalne paljbe se navodi da nije bilo napada na kosovsku policiju, niti razmene vatre između kosovske policije ili bilo koje grupe.

Šef Kabineta predsednice privremenih prištinskih institucija Bljerim Velja takođe je rekao da kosovska policija "nije uključena ni u kakve okršaje".

On je na svom Tviter nalogu ocenio da, kako je naveo, "srpski prorežimski mediji pokušavaju da izazovu oružanu konfrotaciju na Kosovu".

Napisao je i da ti mediji lažno izveštavaju da se u blizini Zubinog Potoka dešavaju obračuni tvrdechi da "ilegalne i kriminalne strukture Srbije pucaju iz oružja".

Ranije večeras, beogradski mediji objavili su da je u Zubinom Potoku došlo do pucnjave, a prištinska "Koha" javila je da je u tom mestu napadnut tim Kfora.

Podsetimo, u Zubinom Potoku su se oko 19.45 začuli pucnji.

Do pucnjave je došlo kada su Kurtijevi specijalci pokušali da uklone barikadu na alternativnom putu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić završio je sastanak sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i vojnim vrhom, a nakon sastanka sa predsednikom Vučićem, general Milan Mojsilović se hitno uputio u Rašku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading