BEOGRAD SINOĆ POGODILO STRAŠNO NEVREME, NAJVIŠE PROBLEMA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Palo više od šest litara kiše po kvadratnom metru, vetar obarao drveća (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.06.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviše problema je bilo na Čukaričkoj padini, gde se voda slivala niz Radničku ulicu

BEOGRAD SINOĆ POGODILO STRAŠNO NEVREME, NAJVIŠE PROBLEMA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Palo više od šest litara kiše po kvadratnom metru, vetar obarao drveća (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Beograd je posle ponoći zahvatilo jako nevreme, tokom koga je palo od šest litara kiše po kvadratnom metru u centru grada, a do 27 litara po kvadratnom metru u Jakovu.

Najviše problema je bilo na Čukaričkoj padini, gde se voda slivala niz Radničku ulicu, tamo su pala i dva stabla, ali je tokom noći sve sanirano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Na snimcima sa društvenih mreža, vidi se da je deo Požeške ulice poplavljen. Saobraćaj se obavljao otežano u većem delu ove dugačke ulice, a na pojedinim mestima je bio u prekidu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Olujno nevreme na Banovom brdu sinoć je nosilo predmete sa terasa i krovova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Udari gromova su se dešavali u nekoliko navrata i bili su toliko jaki, kao i sevanje, da je u pojedinim momentima u Beogradu bilo svetlo kao da je dan, a ne nekoliko minuta iza ponoći.

VREME OSTAJE NESTABILNO

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada, naročito u drugom delu dana.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 17 stepeni, a najviša od 24 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji u pojedinim delovima grada lokalno mogu biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu grada. Vetar slab, promenljiv.

Najniža temperatura oko 17 stepeni, a najviša oko 25 stepeni.

U narednih sedam dana u Srbiji će se zadržati promenljivo i nestabilno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti veoma obilni uz grad. Najviša dnevna temperatura u većini mesta od biće 23 do 27 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading