SIMIĆ: Preboleli smo derbi!

Autor:

Sport

24.09.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde, Veljko Simić kaže da su crveno-beli ostavili "večiti" derbi iza sebe i da se već pripremaju za jako bitnu utakmicu protiv Napretka.

RepublikaFoto: starsport
Simić ostavio derbi iza sebe!

- Ostavili smo prethodnu utakmicu iza sebe. Nema potrebe za lošim raspoloženjem, niti bilo čim sličnim. Svesni smo da nismo dobro ušli u meč, nismo imali fokus na nivou na kome treba da bude na svakoj utakmici koju igra Crvena zvezda. Izvukli smo pouke i sada smo fokusirani na veoma važnu utakmicu koja sledi protiv Napretka. Moramo da osvojimo nova tri boda i da ostvarimo maksimalan učinak do reprezentativne pauze. Svi igrači su potpuno spremni, i fizički i psihički. Nema dileme da će ko god da izađe na teren dati sve od sebe da donese Zvezdi pobedu-  rekao je Veljko Simić.

On je dodao da su na Marakani već okrenuti gostovanju u Kruševcu.

- Napredak je nezgodna i kvalitetna ekipa, predvođena dobrim trenerom. Svesni smo toga i bićemo sto posto spremni za utakmicu. Znamo da je gostovanje u Kruševcu uvek neugodno tako da temeljno analiziramo njihovu igru, poštujemo ih kao i svakog protivnika i maksimalno se pripremamo za utakmicu. Tri boda su nam prioritet, teško je predvideti kako će se razvijati situacija na terenu, ali uveren sam da ako otvorimo utakmicu kako treba neće biti problema. Obaveza nam je da nastavimo niz bez poraza- dodao je Simić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading