POTRESNE INFORMACIJE IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica jecala u suzama, usledilo ono čega se najviše plašila!

Autor:

Zabava

24.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je otkrila zbog čega ne prestaje da plače, svi se pitaju ima li ovo veze sa Tonijem.

POTRESNE INFORMACIJE IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica jecala u suzama, usledilo ono čega se najviše plašila!

Foto: ATA Images, printscreen

Poznata muzička zvezda Dragana Mirković nedavno je privukla pažnju javnosti svojom odlukom da se razvede od svog supruga Tonija Bijelića posle 24 godina braka. Iako su se rastali još pre tri godine, par je odlučio da se sporazumno rastane. Toni je napustio dvorac u kojem su živeli nadomak Beča, dok je Dragana ostala tu da živi sa svojom decom, Manuelom i Markom.

Nakon razvoda, Dragana Mirković je otvorila srce i podelila sa javnošću svoje emotivne trenutke. Iako su se par puta pojavljivali zajedno u javnosti, pevačica je priznala da je prošla kroz težak period, te da je 2022. godina bila posebno izazovna za nju. Iznela je svoje iskreno mišljenje o svojoj životnoj filozofiji, ističući da je uvek bila i uvek će biti iskrena, te da je to ponekad čini ranjivom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim ovu godinu i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba - istakla je ona i priznala da svoju iskrenost smatra manom.

- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - rekla je ona tada i otkrila da je u životu najviše povređuje nepravda, te da često plače.

- Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dragana

29.04.2024 18:37

Kraljice, pusti g..... a niz vodu. Ti si zena ipo.