NESVESNO PRIZNAO DA JE RASKOMADAO TELO DANKE ILIĆ?! Dalibor Dragijević tik pred smrt IZGOVORIO REČENICU zbog koje inspektori sumnjaju na NAJGORE!

Autor:

Hronika

24.04.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ga je možda odalo!

NESVESNO PRIZNAO DA JE RASKOMADAO TELO DANKE ILIĆ?! Dalibor Dragijević tik pred smrt IZGOVORIO REČENICU zbog koje inspektori sumnjaju na NAJGORE!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon zločina, preminuo je 7. aprila u Policijskoj upravi u Boru.

Foto: Facebook

Dalibor Dragijević 

 

Dalibor je umro u pritvoru od posledica infarkta.

Šta se desilo sa telom Danke llić i dalje nije poznato, međutim, kako je portal Republika saznao, Dragijević je, pre nego što je nastupio infarkt izjavio rečenicu koja ga je na neki način odala. Odnosno, iz njegove priče deluje kao da je sa Dankinim telom uradio ono najgore. 

Naime, na pitanje isnpektora, da li je prilikom prikrivanja tela, isto raskomadao, on je rekao " Ma, kako sam mogao da komadam telo, tu su pelene i sve...".

Međutim, Danka u trenutku nestanka zaista jeste nosila pelene, što je bacilo sumnju na njegov iskaz, a muškarac četrdesetih godina nije mogao da zna da li malo dete ima pelene. 

Republika

Foto: Facebook

 

HAPŠENJE

Podsetimo, Dalibor Dragijević je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Kako smo pisali, Dalibor je pre smrti i priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke Ilić. On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije nađeno telo Danke Ilić.

Iznenadna smrt brata ubice bi mogla da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu policiji u potrazi za telom Danke.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (8)

Loading
Monstrumi

24.04.2024 18:10

Šta ste drugo i očekivali od ovih?

Odgovori 14 8
Pravda

24.04.2024 18:33

Mnogo nejasnoća od početka. Dankin deda je izjavio (ima snimak) da je " snajka otišla sa detetom!!!! da unuk igra fudbal... " posle se ispravljao sa "decom"... Majka i njen telefon, dete iz one ostruge tek prohodalo da ode na put... Užas! Niko ne traži DETE, već telo!!! Opasno sumnjivo!!!!!!!!!!!!

Odgovori 19 13
Ana

24.04.2024 19:45

Cuj nije mogao da zna...Pa normalno da dete od 2 godine nosi pelene. Ne blamirajte se ovako.

Odgovori 45 13
Maja

25.04.2024 13:35

Radikalno novinarstvo.