HVATAO SE ZA GLAVU I PLAKAO! Otac ubice male Danke u pritvoru saznao da mu je sin Dalibor preminuo! CELU SITUACIJU TEŠKO PODNEO!

Autor:

Vesti

07.04.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina.

HVATAO SE ZA GLAVU I PLAKAO! Otac ubice male Danke u pritvoru saznao da mu je sin Dalibor preminuo! CELU SITUACIJU TEŠKO PODNEO!

Foto: Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA, Facebook

Rade Dragijević, osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen za isto krivično delo, preminuo u zatvoru!

Prema nezvaničnim saznanjima Radetu Dragijeviću saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

- Uhvatio se za glavu i počeo da plače - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Prema njegovim rečima, ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Zaječaru, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina.

- On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva, oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vreme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu - napominje sagovornik Informera.

Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen da je bratu Dejanu pomogao da sakrije telo male Danke Ilić, umro je rano jutros u pritvoru u PU Bor.

Iako je naložena obdukcija, već je izvesno da je Dalibor Dragijević umro od srčanog udara.

Ovo je Daliboru bio drugi srčani udar za šest meseci. 

- Pre pola godine imao je prvi srčani udar, ali se posle toga nije pazio i nastavio je da pije, kao da mu ništa nije bilo – ispričao je jedan komšija.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je donelo naredbu za obdukciju Dalibora Dragijevića, koji je bio osumnjičen da je ubici male Danke Ilić, a svom bratu Dejanu Dragijeviću, pomogao da premesti telo devojčice. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena Hasanovic

08.04.2024 16:37

E pa vidi kako te boli za sind od40godina a kako je majci kojoj ste ubili dete od20meseci prokletnici pocrkali da Bog da