NEMILE SCENE! Evo šta se upravo dešava ispred kuće ubice male Danke u Zlotu!

Autor:

Hronika

07.04.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

NEMILE SCENE! Evo šta se upravo dešava ispred kuće ubice male Danke u Zlotu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Hitna pomoć odjurila je kod majke osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić (2), piše Alo.

Ispred porodičnog doma osumnjičenog Dejana D., ponovo je pristiglo vozilo Hitne pomoći, nakon što je jutros obaveštena majka braće da je jedan od sinova, Dalibor, preminuo u Policijskoj stanici u Boru. Ovo je drugi put da od jutros Hitna dolazi u dom porodice Dragijević u selu Zlot.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je donelo naredbu za obdukciju  Dalibora Dragijevića,koji je bio osumnjičen da je ubici male Danke Ilić, a svom bratu Dejanu Dragijeviću, pomogao da premesti telo devojčice.

On je rano jutros umro u prostorijama Policijske stanice u Boru, gde mu je prekjuče određeno zadržavanje od 48 sati, pretpostavlja se od infarkta.

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Dalibor je priznao da je bio deo jezivog zločina i da je zajedno sa ocem pomogao bratu da sakriju telo devojčice, a nakon toga je u pratnji policije vođen na određene lokacije kako bi razrešio misteriju gde se nalazi telo ubijenog deteta, ali potraga se završavala na isti način kao i prethodnih dana - bez ikakvog raspleta ušli smo u novi dan traganja za telom.

- Dalibor je priznao da je pomogao bratu da se reši tela devojčice, policiju je vodio na 20 lokacija, međutim ni na jednoj pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu našli ništa, a sada je i preminuo - kaže izvor.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milosava

09.04.2024 15:01

Kakav crni advokat ko da ih brani posle takvog zločina?

Odgovori 10 3