DA LI ĆE SASLUŠANJE OCA UBICE BITI ODLOŽENO ZBOG SMRTI DALIBORA?!

Autor:

Hronika

07.04.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom trenutku nije poznato da li je Rade Dragijević obavešten o smrti mlađeg sina

DA LI ĆE SASLUŠANJE OCA UBICE BITI ODLOŽENO ZBOG SMRTI DALIBORA?!

Foto: Facebook

Smrt Dalibora Dragijevića (40), brata Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, neće verovatno odložiti saslušanje njihovog oca R. D. (73), koji je takođe zadržan u policiji zbog sumnje da je pomogao u premeštanju tela devojčice na drugu lokaciju.

U ovom trenutku nije poznato da li je R. D. obavešten o smrti mlađeg sina. Ukoliko jeste, uvek postoji mogućnost da sam od tužilaštva zatraži odlaganje saslušanja zbog novonastale situacije.

Podsetimo, juče je policija Dejana Dragijevića dovela do dvorišta porodične kuće u Zlotu, gde su proveli oko pet minuta. Prema nezvaničnim informacijama, Dejan Dragijević je policiji juče dao adrese i vodio ih na lokacije, ali tela nije bilo.

Oglasio se MUP

- D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - saopšteno je iz policije i navedeno da će obdukcija biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Da podsetimo, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je ubio dvogodišnju Danku Ilić golim rukama, policija se sada bavi novom dilemom - gde se nalazi telo devojčice. Dragijević je tvrdio na saslušanju u tužilaštvu da ne zna tačnu lokaciju tela, ali je optužio svog oca i brata da su mu pomogli da se reši tela.

Policija sada ispituje mogućnost da su otac i brat optuženog sakrili telo devojčice, ali mu nisu otkrili tačnu lokaciju.

Dejan Dragijević je priznao da je zadavio Danku Ilić tokom saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje je trajalo više od dva sata. On je takođe izjavio da su mu otac i brat pomogli da skloni telo sa deponije, ali nije dao precizne informacije o mestu gde je telo konačno sklonjeno.

Uhapšeni otac (R. D., 73) i brat (D. D., 40) optuženi su zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo male Danke sa deponije u okolini Banjskog polja na nepoznatu lokaciju u Boru.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading