ŠETAO I VODIO POLICIJU NA ČAK 20 LOKACIJA, ALI UZALUD! Dalibor pre smrti prizao da je pomogao bratu, ali nije želeo da kaže gde je telo MALE DANKE!

Autor:

Hronika

07.04.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga, pričao je za medije preminuli Dalibor o svom bratu Dejanu Dragijeviću, praveći se da o nema nikakve veze sa zločinom.

ŠETAO I VODIO POLICIJU NA ČAK 20 LOKACIJA, ALI UZALUD! Dalibor pre smrti prizao da je pomogao bratu, ali nije želeo da kaže gde je telo MALE DANKE!

Foto: Facebook

Dalibor D.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru je donelo naredbu za obdukciju  Dalibora Dragijevića,koji je bio osumnjičen da je ubici male Danke Ilić, a svom bratu Dejanu Dragijeviću, pomogao da premesti telo devojčice.

On je rano jutros umro u prostorijama Policijske stanice u Boru, gde mu je prekjuče određeno zadržavanje od 48 sati, pretpostavlja se od infarkta.

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Dalibor je priznao da je bio deo jezivog zločina i da je zajedno sa ocem pomogao bratu da sakriju telo devojčice, a nakon toga je u pratnji policije vođen na određene lokacije kako bi razrešio misteriju gde se nalazi telo ubijenog deteta, ali potraga se završavala na isti način kao i prethodnih dana - bez ikakvog raspleta ušli smo u novi dan traganja za telom.

- Dalibor je priznao da je pomogao bratu da se reši tela devojčice, policiju je vodio na 20 lokacija, međutim ni na jednoj pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu našli ništa, a sada je i preminuo - kaže izvor za Kurir.

Odmah po saznanju da se iza ubistva deteta kriju radnici JKP vodovoda, brat osumnjičenog Dejana Dragijevića, je praveći se da nema nikakve veze sa zločiom rekao.

- Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga - rekao je tada Dejanov brat, da bi se ubrzo ispostavilo da je zajedno sa ocem učestvovao u monstruznom činu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Crni

07.04.2024 21:57

Vratilo mi se sve kao bumerang, ko drugome čini zlo, zlo ga i snadje a to će se desiti i ostalima.

Kire

08.04.2024 00:23

Stigla ga je kazna za nedelo, iskreno se nadam da ce svi ucesnici ovog monstruoznog zlocina zavrsiti u najgorim mukama.

biki

08.04.2024 14:08

verujem da znate vise o ovim ljudima, cim pisete da im se vratilo ko bumerang, ima tu nesto o cemu se ipak cuti, svakom naravno stize na naplatu kad tad

Dragi

09.04.2024 13:22

Nemaju tela,nemaju nikakve dokaze. Sve je spin da bi javnost bila na strani policije. A policija pokušava primenom mučenja ljudi da izvuče istinu. Izvlače samo baljezgarije u koje niko normalan ne veruje. Isteazitelj je prekršio nekoliko zakonskih odredbi iznoseći u javnost detalje iz istrage. Koje dokaze imate sem lažnog priznanja??