KOSTA JUTROS IZGOVORIO "PUCAO SAM", A ONDA TRAŽIO NOVINE! Na godišnjicu masakra dečak ubica zaprepastio doktore!

Autor:

Hronika

03.05.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine 3. maja načinjen je nezapamćen krvavi pir u istoriji Srbije!

KOSTA JUTROS IZGOVORIO "PUCAO SAM", A ONDA TRAŽIO NOVINE! Na godišnjicu masakra dečak ubica zaprepastio doktore!

Foto: Republika, Printscreen

Na dan kada je Beograd nem jer je proslo tačno godinu dana od masakra deteta Koste Kecmanovića koji je ugasio 10 života, on traźi da mu se dostavi pres kliping sa člancima koji su za proteklih godinu dana izlazili o njemu.

Izvor Republike sa Klinika za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, gde se Kosta nalazi od dana masakra tvrdi da je on jutros izgovorio šokantne rečenice.

- Doktorka ga je pitala da li zna koji je danas dan i šta se desilo. On je podigao glavu i pogledao je  u oči. Rekao je: "Pre godinu dan sam pucao"...- žena se sledila, a on je nastavio:

- Treba mi preskliping sa svim tekstovima o meni. Znam da ima raznih tekstova i da neki uopšte nisu tačni - rekao je maloletni zločinac.

U centru Beograda danas je dan posvećen najgorem dogadjaju u istoriji srpskog školstva, masovnom ubistvu u OŠ" Vladislav Ribnikar". Program "Budjenje" počinje u 8.40 ispred ulaza škole na koji su pre tačno godinu dana ušli mališani na koje je školski drug zapucao u to vreme. Tada je počeo krvavi pir pomahnitalog deteta.  

Kecmanović je na licu mesta ubio  osmoro ucenika starosti od 11 do 14 godina i čuvara skole. Kada je ušao u hol škole sa rancem u kojem je nosio umesto knjiga i olovaka, oceve pistolje i municiju, prvo je upucao čuvara , dve dežurne učenice i sedmakinju koja je izašla iz toaleta. U svom je odeljenju je zatim, prvo pucao u nastavnicu istorije koju je teško ranio. Zatim je ubio pet svojih vršnjaka i šestoro ranio. Jedna devojcica od  ranjenih je preminula posle 12 dana lavovske borbe za zivot.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Doktorima,sudijama

03.05.2024 09:35

Zar vam ovo nije dovoljno,šta se više čudite,čudite se godinu dana? Zatvorite monstruma doživotno, saopštite mu javno da nikada neće videti belog dana,što je i premijer obećao.Kaznite roditelje maksimalnim kaznama,posebno majku koja je psihopata.Šta čekate?

Odgovori 164 22
Dragan

03.05.2024 14:24

Dajte više batinama ubijte govno i to javno

Odgovori 59 15
Ana

06.05.2024 21:16

Ipak je on svestan svega, patološki narcisoidan tip, samo je on bitan, nema empatije za bilo koga. Nema opravdanja za njegovo zlo iako pokušavam da nadjem razlog da razumem "dete". Ovo je rodjeni zlikovac, nema popravke.

Odgovori 29 3