UŽAS U LESKOVCU! Muškarac doneo pištolj u fabriku i pretio svojoj partnerki da će je ubiti ako ga ostavi!

Autor:

Hronika

17.05.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nije imao dozvolu za nošenje pištolja.

UŽAS U LESKOVCU! Muškarac doneo pištolj u fabriku i pretio svojoj partnerki da će je ubiti ako ga ostavi!

Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo je zadržavanje S. J. (1995) iz Prokuplja zbog krivičnog dela iz člana 348 stav 4 u vezi stava 1 KZ i krivičnog dela iz člana 138 stava 1 KZ. 

Osumnjičeni je pištolj marke “češka zbrojevka” kalibra 7, 65 mm, za koji nema dozvolu, iz Prokuplja gde živi, doneo u fabriku “Aptiv” u Leskovcu gde radi.

Pištolj je najpre stavio u svoj ormarić, odakle ga je nakon nekog vremena uzeo i njime zapretio svojoj emotivnoj partnerki Z. F. (1969) koja radi u toj fabrici. Osumnjičeni S.J. je pretio partnerki da će je ubiti ukoliko i nadalje ne bude sa njim u emotivnoj vezi.

Podsećamo, juče je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao uhapšenog B.L. (41) zbog krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 14.05.2024. godine u Bečmenu, nakon kraće verbalne rasprave sa oštećenom, svojom bivšom vanbračnom suprugom, uputio pretnje po život i telo.

Nakon što je oštećena pozvala svog sadašnjeg emotivnog partnera, isti je pozvao policiju. Okrivljeni je i pred policijskim službenicima uputio pretnje, dok je pred javnim tužiocem negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je B.L. ranije 10 puta pravnosnažno osuđivan, da su mu ranije već izrečene hitne mere i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading