MILJANA I VLADIMIR NI DANAS NISU DOŠLI U SUD! Saslušane direktorka "Ribnikara" i Kostina razredna - TRAŽI SE DA IM SE ODUZME STARATELJSTVO!

Autor:

Hronika

17.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac Kecmanovića pokušava da odgovornost za propuste roditelja koji nisu videli da Kosta ima problem prebaci na pedagoga i psihologa škole!

MILJANA I VLADIMIR NI DANAS NISU DOŠLI U SUD! Saslušane direktorka "Ribnikara" i Kostina razredna - TRAŽI SE DA IM SE ODUZME STARATELJSTVO!

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Miljana i Vladimir Kecmanović ni danas nisu došli u Viši sud u nastavku parnice koju vodi porodica ubijene Adriane Dukić, ali je postupak nastavljen saslušanjem razredene starešine i direktorke škole Snežane Knežević.

Punomoćnik Dukića, Snežana Dunjić insistirala je kroz pitanja svedoku da dokaže da je tužena škola imala propuste u radi koji su omogućili maloletnom Kosti Kecmanoviću da počini masakr. 

Dunjić je tražila da se roditeljima Koste Kecmanovića oduzme starateljstvo, makar delimično jer je majci Miljani zabranjena komunikacija sa njom zbog krivičnog postupka koji je u toku, a otac Vladimir se nalazi u pritvoru.

Dunjić je insistirala da direktorka prizna da su škola i ona načinili propuste, kao i da dokaže da je tog jutra u vreme masakra bila neopravdano odsutna.

Branilac Kecmanovića s druge strane pokušava da odgovornost za propuste roditelja koji nisu videli da Kosta ima problem prebaci na pedagoga i psihologa skole, kao i direktorku u nekom delu. Knezevic je odgovarala smireno, a sudija je brojna potanja osporila, odnosno nije dozvolila odgovore pošto je Sanja Gunjic punomocnik tuzene skole i drzave trazila da to i ucini, objasnivsi da su pitanja suvisna. 

- Ne postoji osoba vezana za ovi tragediju koja ne oseća odgovornost - rekla je bivša direktorka.

Njeno ispitivanje je trajalo do 12 sati. U nastavku suđenja ce biti ispitane Kostine razredne starešine.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading