OVO SE NE VIĐA ČESTO! PSV SA OSAM GOLOVA U MREŽI RIVALA OSIGURAO TITULU! Napunjena mreža do vrha!

Autor:

Sport

25.04.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspucao se tim iz Ajndhovena.

OVO SE NE VIĐA ČESTO! PSV SA OSAM GOLOVA U MREŽI RIVALA OSIGURAO TITULU! Napunjena mreža do vrha!

Foto: Twitter

Luk De Jong

PSV osigurao ubedljivu pobedu protiv Herenvena

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena ostvarili su impresivnu pobedu kao gosti protiv ekipe Herenven rezultatom 8:0. Ova ubedljiva pobeda znači da je timu iz Ajndhovena potreban još samo jedan bod da osvoji titulu prvaka Holandije, ili eventualni kiks aktuelnog šampiona Fejenorda koji večeras gostuje ekipi Go Ahed Igls.

Dvostruki strelci za PSV u ovoj utakmici bili su Gus Til i Malik Tilman, dok su se po jednom u strelce upisali Luk de Jong, Johan Bakajoko, Džoji Verman i Patrik van Anholt. Posebno zanimljivo bilo je to što su gostujući navijači u finišu meča dva puta prekidali utakmicu bacanjem baklji, ali je ipak uspešno privedena kraju.

PSV blizu osvajanja titule prvaka Holandije


Nakon 31 odigranog kola, PSV se nalazi na vrhu tabele sa 84 boda, što je čak 12 bodova više od Fejenorda koji ima meč manje. Ukoliko Fejenord ne uspe da savlada Go Ahed, PSV će večeras postati šampion 25. put u svojoj istoriji, i to prvi put nakon sezone 2017/18.

Reakcije na ubedljivu pobedu PSV-a

Ova ubedljiva pobeda PSV-a izazvala je veliko oduševljenje među navijačima i stručnim štabom. Sa osam postignutih golova, ekipa je demonstrirala svoju snagu i kvalitet, ostavljajući jak utisak pred završnicu prvenstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading