MIRKOVIĆ SAVETUJE Napoli kako protiv Zvezde!

Autor:

Sport

18.09.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana, Zoran Mirković analizirao je ekipu "večitog" rivala, a posebno je izdvojio novo pojačanje crveno-belih Marka Marina.

RepublikaFoto: Starsport
Mirković dao svoje mišljenje!

- Crvena zvezda ove sezone nijednom nije izgubila. Ušli su u Ligu šampiona preko Salcburga, kog su eliminisali u plej-ofu. Atmosfera na stadionu će biti uzavrela, navijači Zvezde su kao Napolijevi, a "Plavi" će morati da se naviknu na takav ambijent. Zvezda je u euforiji zbog susreta sa Napolijem, odbrana je primila svega nekoliko kolova, imaju veoma jaku defanzivu- reko je Mirković u intervjuu za internet portal "Calcionapoli24".

On smatra da će ovo biti istinski spektakl, a smatra da meč može da odluči bivši nemački reprezentativac Marin.

- Novi plejmejker Marin se takođe uklopio u tim. Zvezda ima 30 dobrih igrača, ima dugu klupu. Napoli mora da bude kompaktan i ne sme odmah da krene u napad. Pristup meču mora da bude pravi, prvih 10 minuta biće važni za obe ekipe. Napoli mora da igra sa većim defanzivnim stavom- izjavio je Mirković.

Strepeli su i crno-beli u tunelu na "Marakani".

- Tunel na stadionu Zvezde je dug i brutalan, navijači Zvezde su često kažnjavani za ponašanje od strane UEFA za ponašanje na tribinama- zaključio je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading