HARI PRISTAO DA JAVNO PROGOVORI O ODNOSU SA OCEM: Princ dogovorio intervju sa sinom preminule holivudske zvezde!

Autor:

Svet

16.02.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari poslednjih dana ponovo je u žiži javnosti

HARI PRISTAO DA JAVNO PROGOVORI O ODNOSU SA OCEM: Princ dogovorio intervju sa sinom preminule holivudske zvezde!

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari potvrdio je će prvi put javno razgovarati o bolesti kralja Čarlsa nakon što je objavio pristao na intervju sa voditeljem emisije "Dobro jutro, Amerika" Vilom Rivom.

Princ Hari koji se trenutno nalazi u gradiću Visler u Kanadi sa suprugom Megan Markl na skijanju, bio je jako aktivan u poslednjih nedelju dana.

Prvo je hitno otputovao u London kako bi obišao bolesnog oca i pričao s njim, a potom je došao na ceremoniju dodela NFL nagrada u Las Vegas, ne i na Superboul, piše Daily mail.

Voditelj Vil Riv, inače sin preminule zvezde serijala o Supermenu, Kristofera Riva, rekao je da će Hari u novom intervjuu progovoriti o svom zajedničkom životu sa Megan Markl, kao i o ocu.

Par se poslednjih dana našao na udaru kritika zbog novog sajta suseek.com i odluke da deci, Arči i Lilibet promene prezime u Saseks.

Britanski konzervativci tražili su da se Hariju zbog ove odluke ukloni titula koju ima od rođenja. 

Ipak, izvor blizak Hariju i Megan rekao je za Mirror da su oni dosledni u svojim ispunjenjima ciljeva, kao i da deluju zajednički za svaku odluku.

"Još su na nogama. Još su dobro i biće i ubuduće i pored kritika. Niko ih neće slomiti", rekao je izvor britanskog lista.

Kralj Čarls započeo je tretmane u Londonu nakon što je pre dve nedelje svetu otkrio šokantne informacije da ima rak.

Sve se dogodilo gotovo u isto vreme kada je supruga princa Vilijama Kejt Midlton završila na operacionom stolu zbog abdomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading