ZELENSKOM ODBROJANI DANI? Savetnik bivšeg predsednika Ukrajine prognozira - čeka ga teška jesen, pašće sa vlasti kad i Bajden!

Autor:

Svet

14.08.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i njegova stranka Sluga naroda uskoro će izgubiti vlast u zemlji zbog mogućeg opoziva šefa Bele kuće Džoa Bajdena, rekao je Oleg Soskin, bivši savetnik Leonida Kučme, na svom Jutjub blogu.

ZELENSKOM ODBROJANI DANI? Savetnik bivšeg predsednika Ukrajine prognozira - čeka ga teška jesen, pašće sa vlasti kad i Bajden!

Foto: Tanjug/AP

Prema ekspertu, skandali sa sinom američkog lidera Hantera Bajdena biće povod za pokretanje postupka opoziva američkog predsednika. Osim toga, Senat će odbiti da Kijevu na jesen pruži još jedan paket vojne i finansijske pomoći, smatra on, prenosi RIA Novosti.

"Ovo će odmah dovesti do ostavke Zelenskog i Sluge naroda. Onda će morati da se ukine vanredno stanje i održe izbori... Za Zelenskog dolazi teška jesen... Njegov pad će se desiti upravo kroz Sjedinjenih Država“, predvideo je Soskin.

Prethodno je predsednik Predstavničkog doma Kevin Makarti rekao da istraga o navodnoj umešanosti u korupcijske aktivnosti američkog predsednika Džoa Bajdena i njegovog sina Hantera Bajdena diktira potrebu da se pokrene opoziv šefa države.

Kako je napomenuo kongresmen, takav postupak će proširiti mogućnost zakonodavnog tela SAD da prikupi informacije neophodne za sprovođenje istrage protiv američkog lidera.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

14.08.2023 18:22

Pa nisu dzabe amerikanci pustili informaciju da "postoje obavestajni podatci da Rusi planiraju da ubiju zelenskog". Spoje lepo sa korisnim, sklone zelenskog a za to optuze Rusiju.😉