DEVOJČICA (5) UBIJENA NA AUTOPUTU U KALIFORNIJI: Dete preminulo u roku od 30 sekundi, policija istražuje okolnosti događaja

Autor:

Svet

11.04.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petogodišnja devojčica koja je bila uzbuđena zbog Uskrsa ubijena je iz vatrenog oružja dok je bila u automobilu sa roditeljima.

DEVOJČICA (5) UBIJENA NA AUTOPUTU U KALIFORNIJI: Dete preminulo u roku od 30 sekundi, policija istražuje okolnosti događaja

Foto: Tanjug/AP

Eliana Krisostomo i njena porodica putovali su kolima, kada je metak pogodio njihovo vozilo na auto-putu u Kaliforniji.

"Ona je preminula u roku od 30 sekundi od incidenta. Inspektori daju sve od sebe da otkriju ko je ovo uradio", saopšteno je.

Njena smrt potvrđena je i u lokalnoj bolnici gde je prevezena nakon pucnjave.

Da je živa, 21. aprila bi napunila šest godina.

"Elijana je bila mala devojčica koja je volela zabavu i volela je život, imala je veliko srce, bila je bliska sa svoja tri brata i sestre", navedeno je u opisu stranice Gofund me.

Osumnjičeni za pucnjavu još nisu identifikovani. Događaji koji su prethodili pucnjavi se još uvek istražuju, piše Metro news.

Autoput je u subotu bio zatvoren za saobraćaj nekoliko sati dok su detektivi tragali za dokazima.

Od ponedeljka popodne, na stranici Gofundme prikupljeno je više od 31.000 dolara za njenu porodicu.

"Sve što trenutno možemo da uradimo je da se okupimo i pomognemo porodici da se oprosti od svoje devojčice. Njeni roditelji zahvaljuju svima koji su se javili i samo traže vremena dok se izleče", piše u opisu stranice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading