FEDERER ODUŠEVLJEN: Naravno da sam srećan, igraću protiv Novaka!

Autor:

Sport

19.08.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju nakon pobede nad Davidom Gofanom posle predaje belgijskom tenisera pri rezultat 1:0 u setovima za 37-godišnjeg asa. Nekada najbolji na svetu oduševljen je što će za protivnika imati Noleta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Za trofej će se sedmostruki šampion boriti sa Novakom Đokovićem, koji će pokušati da upotpuni 'zaltni Masters'. Dvojica tenisera sastaće se prvi put posle dve i po godine. U međusobnom skoru Srbin vodi sa 23:22, ali je od Švajcarca gubio tri puta u finalu Sinsinatija.

- Srećan sam što sam u novom finalu ovde u Sinsintiju, pogotovo što ću igrati protiv Novaka. Drago mi je što ćemo imati priliku da oživimo rivalstvo koje traje već godinama. Lepo je videti da se vratio. Osvojio je Vimbldon, sada je ponovo u finalu značajnog turnira. Biće uzbudljivo - rekao je Federer.

Finale Mastersa 1000 serije u američkom Sinsinatiju je na programu 19. avgusta od 22 časa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading