DUŠAN SILNI! Surovi Srbin za SAT VREMENA OTRESAO poznatog rivala!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Švarcman nemoćan - 6:1, 6:2.

DUŠAN SILNI! Surovi Srbin za SAT VREMENA OTRESAO poznatog rivala!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je ubedljivu pobedu nad Dijegom Švarcmanom rezultatom 6:1, 6:2, čime je obezbedio plasman u drugo kolo turnira u Barseloni. Ova pobeda predstavlja značajan korak napred za Lajovića, koji je dominirao tokom čitavog meča protiv iskusnog Argentinca.

Nakon meča, Lajović je najavio da bi u narednom periodu mogao da postigne mnogo bolje rezultate nego na početku sezone 2024. godine. Duel koji je trajao sat i sedam minuta ukazuje na Lajovićevu motivaciju i samopouzdanje, što bi moglo da rezultira  zapaženim nastupima u narednim turnirima.

U drugom kolu turnira u Barseloni, Lajović će igrati protiv šestog nosioca, Francuza Iga Imbera. Očekuje se da će ovaj meč biti izuzetno zanimljiv, s obzirom na igrački kvalitet oba tenisera. Publika će imati priliku da uživa u teniskom spektaklu dok se Lajović bori za dalji napredak u ovom prestižnom turniru.

Dušan Lajović, često prepoznatljiv po svojoj izuzetnoj bekhend paraleli, jedan je od najboljih predstavnika srpskog tenisa trenutno. Njegova upornost, borbenost i kvalitet igre čine ga omiljenim među navijačima, a rezultati poput ovog u Barseloni samo potvrđuju njegovu posvećenost i veštinu na teniskom terenu.

Turnir u prestonici španske provincije Katalonija igra se za nagradni fond 2.782.960 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading