NOLETU NAVIJAČI GLEDALI U DLAN: Australijanci Srbinu proricali sudbinu

Autor:

Sport

09.01.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči na Đokovićevom prvom treningu jutros u Melburnu bile uprte u jedan detalj od kojeg će zavisiti njegova igra na grend slemu.

NOLETU NAVIJAČI GLEDALI U DLAN: Australijanci Srbinu proricali sudbinu

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković započeo je operaciju "Melburn". Najbolji teniser sveta odradio je jutros prvi trening pred Australijan open, na kojem će od 14. do 28. januara pokušati da osvoji 11. titulu na "Rod Lejver" areni, a rekordan 25. grend slem. Da li će u tome uspeti, zavisi i od stanja njegove desne ruke jer mu zglob nije izgledao najbolje tokom Junajted kupa u Pertu, što je za posledicu imalo poraz od Aleksa de Minora i eliminaciju Srbije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nasmejan: Novak Đoković

Zato su sve oči navijača u Melburnu, onih koji su uspeli da bace pogled na zatvoreni trening jer su imali neko zaduženje na stadionu, ali i dok su gledali slike i snimke, bile uprte prema njegovoj ruci, zglobu i dlanu. Na prvi pogled sve je obradovalo to što Đoković nije imao nikakav zavoj ili bandažu na zglobu, već samo uobičajenu znojnicu, pa su mnogi zaključili da je povreda prošlost. Odnosno, saglasili su se da nema prepreke da Srbin zaigra dobro na prvom grend slemu u 2024. i prorekli su mu svetlu budućnost u Melburnu.

 


I sam Novak je očigledno bio zadovoljan kako se osećao na terenu dok je radio sa svojim timom, a tokom čitavog treninga nije skidao osmeh. Novi trening i to sparing meč imaće  noćas po srpskom vremenu protiv Aleksandera Zvereva. Srbin i Nemac će odmeriti snage pred navijačima, a Australijanci ne žele da propuste priliku da zarade. Naime, ulaznica za taj meč koštaju deset australijskih dolara, odnosno oko 720 dinara.

Ko će Đokoviću biti prvi zvanični protivnik, kao i dalje na turniru, saznaćemo na žrebu koji će se održati u noći između srede i četvrtka u tri ujutro po srpskom vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading