ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK!? Teniska legenda HVALILA Novaka, a sada je OKRENUO PLOČU!

Autor:

Sport

25.12.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je simpatije prema povratniku.

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK!? Teniska legenda HVALILA Novaka, a sada je OKRENUO PLOČU!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman izjavio je da bi voleo da Španac Rafael Nadal naredne godine osvoji Rolan Garos i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ova izjava dolazi samo nekoliko meseci nakon što je rekao za Novaka Đokovića da je najdominantniji teniser u istoriji i da može do svih titula u narednoj sezoni.

 Što se Nadala tiče, on je poslednji meč odigrao u januaru ove godine na Australijan openu, a najavio je povratak na teren početkom naredne godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman i Kejt Midlton na Vimbldonu

 

Henman je dao svoje viđenje oko Rafinog povratka.

- Rafa mora da oseti okruženje, da se takmiči u dužim mečevima, da se nosi sa nedaćama i svime što nije radio dugo, dugo vremena. Nije lako vratiti se - rekao je Henman, pa nastavio:

-  Ako izbegne povrede i zaigra bez problema početkom godine, osećam da će njegov povratak zapravo početi na šljaci, kada ćemo videti gde je, kakva je kondicija, kako se kreće, kakvo mu je telo, kako se oporavlja posle mečeva. Kad budemo videli kako igra, onda možemo da kažemo ima li šanse za još neki gren slem. Bilo bi neverovatno nakon svega i da osvoji bilo koji turnir, jer to nije lako uraditi. Ali, Rafa nije tu da bi se samo vratio i stizao do četvrtfinala i polufinala na nekoliko turnira. Želi da osvoji najveće titule -rekao je Tim.

Istakao je i da Rafa ima ogromne šanse na Olimijskim igrama u Parizu, posebno jer će mečevi biti igrani u dva dobijena seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading