SRAMAN POTEZ HRVATA! Brutalno VREĐALI Ivaniševića zbog Novaka!

Autor:

Sport

01.12.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morao je trener najboljeg tenisera sveta da istrpi uvrede.

SRAMAN POTEZ HRVATA! Brutalno VREĐALI Ivaniševića zbog Novaka!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Uprkos činjenici da većina Hrvata ima respekt prema rezultatima Novaka Đokovića, a naročito njegovog trenera Gorana Ivaniševića, pojedine ostrašćene osobe iz komšiluka našle su za shodno da svojevremeno izvređaju nekadašnjeg osvajača Vimbldona, jer se nalazi u timu najboljeg svih vremena.

- Ovo je jedan od najvećih uspeha u sportu, ne samo u tenisu. Đoković je pobednik i motiviše se Nadalom i Federerom. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je povređen i ne oseća se dobro. Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi, ali on je najbolji i tako je kako je - preneo je portal Index.hr reči Gorana Ivaniševića, koji je još dodao:

- O odlasku u penziju morate pitati Đokovića, ne mislim da će on stati. On misli da će igrati na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. Ne znam šta je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome šta bi mogao sve ostvariti. Kada osvoji 25. gren slem pitaće se zašto ne bi osvojio i 26?! Uvek gleda da je spreman, uvek želi više i da sve bude perfektno - između ostalog je istakao Ivanišević.

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, njegova sledeća izjava naišla je na gnev među pojedincima u Hrvatskoj:

- Ne bih nužno vezao to sa činjenicom da smo svi sa Balkana, jer to ne važi za sve. On je ipak jedinstven, i zato je najbolji – i pitanje je kada će se ponovo roditi neko poput njega u sportu - rekao je trener Novaka Đokovića, posle čega su usledili negativni komentari.

"Oduzmite mu hrvatsko državljanstvo", "Idu u Srbiju, ne dolazi u Split", "Nabavi kičmu prodana dušo", "Seli se, izdao si Hrvatsku za lovu"... Samo su bile neke od uvreda s kojim je tada Goran Ivanišević morao da se suoči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading