NOVAK PROGOVORIO O ODNOSU SA NADALOM! Ovakav odgovor niko nije očekivao

Autor:

Sport

31.10.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mrze se, ali se i ne vole

NOVAK PROGOVORIO O ODNOSU SA NADALOM! Ovakav odgovor niko nije očekivao

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Svetski tenis obeležila je velika trojka koju su činili Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Nakon povlačenja Švajcarca bitke su nastavili da vode Srbin i Španac. Iako je Rafa dugo imao problema s povredama, Novak se nada da će se on vratiti na teren i da njihovo rivalstvo neće još prestati.  

Takođe, često se pominjao njihov odnos van terena, a Đoković je objasnio da Rafa i on nisu prijatelji, ali se poštuju. 

- Mi nismo bliski prijatelji, ali poštujemo jedan drugog. Ali, pričam sada iz mog ugla, nadam se da kada završimo naše karijere možemo da popijemo piće na plaži i da pričamo o životu sa manje stresa - poručio je Đoković na jednoj francuskoj televiziji.

Đoković je osvojio 24 grend slem titule, a Nadal 22. U ovom trenutku je u međusobnom skoru u prednosti Novak sa 30-29, a mnogi priželjkuju da makar još jednom vide duel te dvojice igrača. 

Đoković se trenutno nalazi u Parizu gde sutra počenje takmičenje na Mastersu u Parizu. Takođe, on će na ovom takmičenju učestvovati i u dublu s Miomirom Kecmanovićem, a prvi meč je na programu danas, a protivnici će im biti Siner i Vavrinka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading