NOVAKOV TRENER IZNENADIO MNOGE: Ivanišević otkrio koji će teniser Đokoviću biti VELIKI PROTIVNIK U BUDUĆNOSTI!

Autor:

Sport

27.10.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran o potencijalnim pretnjama za Noletov tron.

NOVAKOV TRENER IZNENADIO MNOGE: Ivanišević otkrio koji će teniser Đokoviću biti VELIKI PROTIVNIK U BUDUĆNOSTI!

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Goran Ivanišević, trener najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, izneo je svoje mišljenje o potencijalnim rivalima koji bi mogli da naprave probleme Noletu u budućnosti.

Ivanišević je u intervjuu za "Sportske novosti" istakao da će Karlos Alkaras ostati glavni rival srpskog asa, ali da bi to mogao biti i mladi Italijan Janik Siner. Iako Đoković ima sve tri pobede u dosadašnjim duelima sa Sinerom, Ivanišević smatra da bi mladi Italijan mogao da predstavlja izazov za srpskog tenisera.

- Postoje i drugi dobri teniseri, posebno Danil Medvedev, ali Novakov veliki protivnik bi mogao da bude Janik Siner. On takođe zna da upadne u krizu, ali se čini da nikako ne odgovara Alkarasu. Novak bi takođe mogao da ima problema sa njim - izjavio je Ivanišević.

Foto: Tanjug/AP

Siner

Đoković i Siner su se do sada sastali samo tri puta, ali je već sada jasno da susreti između njih dvojice mogu biti veoma uzbudljivi. Prvi put su se sastali 2021. godine u Monte Karlu, kada je Đoković slavio sa 6:4, 6:2. U četvrtfinalu Vimbldona prošle godine, Đoković je dobio Sineru nakon velikog preokreta rezultatom 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2. Ove godine su se sastali u polufinalu Vimbldona, gde je Đoković ponovo bio bolji rezultatom 6:3, 6:4, 7:6.

Đoković se trenutno priprema za povratak na teren nakon kraće pauze. Sledeći turnir na kojem će se takmičiti je turnir u Parizu, koji traje do 5. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading