JER TI I JA, DVA SMO SVETA RAZLIČITA! Novak i Alkaraz su SUŠTE SUPROTNOSTI! Vezuje ih samo JEDNA stvar!

Autor:

Sport

20.08.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar dvojice najboljih tenisera današnjice privlači veliku pažnju.

JER TI I JA, DVA SMO SVETA RAZLIČITA! Novak i Alkaraz su SUŠTE SUPROTNOSTI! Vezuje ih samo JEDNA stvar!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Cela sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje novi spektakularan okršaj Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u finalu Mastersa Sinsinati.

Posle nešto malo više od mesec dana i vimbldonskog okršaja za titulu, Srbin i Španac će ponovo ukrstiti rekete u četvrtom međusobnom duelu.

Ono što je, međutim, interesantno, to je da Nole i "Karlitos" nemaju ama baš nikakvih sličnosti, izuzimajući činjenicu da su obojica rođeni u maju (Đoković petog, Alkaraz 22.). 

Španac je prošle godine postao najmlađi svetski broj jedan, kada je 12. septembra 2022, sa 19 godina i četiri meseca, zaseo na tron ATP liste. Nole je na čelo svetskog tenisa zaseo sa 24 godine, kada je 4. jula 2011. skinuo Rafaela Nadala s vrha.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Treba reći da su njihovi životi i navike su totalno drugačijiIshrana je takođe bitan faktor kod sportista. Poslednjih godina Novak ne jede gluten, kao i mlečne proizvode, šećer i meso. Osim povrća, jede još samo ribu.

S druge strane, Alkaraz ima veoma neobičnu pripremu za meč, sat i po pred susret uvek jede pastu s ambrozijom, kakao kremom, urmama i maslinovim uljem. Smatra da mu to daje energiju za duge mečeve. Ipak, omiljeno jelo mu je meso.

Nole veran Jeleni, Karlos zavodi žene

Zanimljivi su i privatni životi oba tenisera. Nole je skoro čitav život sa suprugom Jelenom, s kojom ima dvoje dece - Stefana i Taru, dok je privatni život Karlosa Alkaraza misterija, ali se spominje da je u vezi s teniserkom Marijom Gonzales Himenez još od 2022, kao i s još nekim poznatim ličnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading