POZNAT TERMIN FINALA: Evo kada Đoković i Alkaraz igraju za TITULU u Sinsinatiju!

Autor:

Sport

20.08.2023

04:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to još jedan epski duel.

POZNAT TERMIN FINALA: Evo kada Đoković i Alkaraz igraju za TITULU u Sinsinatiju!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale mastersa u Sinsinatiju, pošto je sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5, savladao Nemca Aleksandra Zvereva.

Mučio se naš teniser na startu duela, spasio je tri brejk lopte već u prvom gemu, zatim se susreo sa još nekoliko neugodnih situacija, ali se izvukao, a zatim i u taj-brejku prvog seta stigao do vođstva, a ispostavilo se da je to i ključni trenutak meča.

Uspeo je Nole da i drugi set osvoji, ovaj put dosta lakše, i tako izbori plasman u finale mastersa u Sinsinatiju, gde će pokušati da po treći put stigne do titule u ovom američkom gradu.

Zna Nole i ko mu je rival, a to će biti duel koji su svi priželjkivali od samog starta turnira. Naime, Karlos Alkaraz je spasio meč loptu, a zatim i posle preokreta, sa 2:1, savladao Huberta Hurkača, pa ćemo u Sinsinatiju gledati reprizu finala Vimbldona.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Ovo će biti njihov četvrti međusobni duel, a do sada je uspešniji mladi Karlitos. On je, osim u finalu Vimbldona, slavio i prošle godine, u polufinalu mastersa u Madridu, dok je sa druge strane Novak bio bolji u ovogodišnjem polufinalu Rolan Garosa.

Inače, poznata je i satnica velikog finala, koji će svi teniski sladokusci gledati sa uživanjem, a duel Novaka i Karlosa će početi u nedelju, od 22:30 po našem vremenu.

Pre duela Srbina i Španca, gledaćemo i finale kod žena, a u njemu će se se sastati Amerikanka Koko Gof i Čehinja Karolina Muhova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading