NOLETA ČEKA PAKAO: Evo ko Đokoviću STOJI NA PUTU do nove titule u Sinsinatiju!

Autor:

Sport

18.08.2023

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće uopšte biti lako drugom teniseru sveta.

NOLETA ČEKA PAKAO: Evo ko Đokoviću STOJI NA PUTU do nove titule u Sinsinatiju!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, drugi teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je savladao Francuza Gaela Monfisa sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, nakon nešto više od sat vremena igre.

U poslednjem četvrtfinalnom duelu dana, naš as se malo mučio početkom susreta, ali je u nastavku, bez većih problema, slomio otpor nezgodnog Monfisa i tako stigao do mesta među osmoricom najboljih u Sinsinatiju. Ipak, da bi došao do titule, čeka ga pakleno težak posao.

Naime, Nole će već u četvrtfinalu imati težak zadatak, pošto će igrati protiv Tejlora Frica, domaćeg tenisera. On je do mesto u četvrtini finala stigao nakon što mu je Dušan Lajović predao meč, posle samo 15 minuta igre.

Jasno je da će Fric imati podršku publike, pa Srbinu neće biti nimalo lako da dođe do polufinala. A tu bi mogao da ima novi izuzetno težak posao. Naime, u drugom četvrtfinalu donje strane žreba se sastaju Aleksandar Zverev i Adrijan Manarino.

Za očekivati je da dalje prođe Nemac, koji je u prošlosti umeo da pravi Đokoviću probleme, a porazio ga je i u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju. Ako i to prođe, u finalu bismo vrlo lako mogli da vidimo novi okršaj sa Karlosom Alkarazom, koji teniski svet željno iščekuje. Da bi Španac stigao do meča za trofej, moraće da porazi Maksa Pursela, a zatim i Hubija Hurkača ili Alekseja Popirina.

Jasno je, Novak će imati vrlo zahtevan put do titule, što možda i nije loše, kako bi se Srbin što bolje spremio za izazove koji ga čekaju na predstojećem US openu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading