OTKRIO KLJUČ POBEDE: Oglasio se Novak - evo šta je presudilo!

Autor:

Sport

20.08.2023

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskog tenisera čeka duel sa velikim rivalom.

OTKRIO KLJUČ POBEDE: Oglasio se Novak - evo šta je presudilo!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u veliko finale mastersa u Sinsinatiju, pošto je sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5, savladao Nemca Aleksandra Zvereva.

Videli smo spektakl u Ohaju, a posle dva tesna seta je naš as uspeo da stigne do osmog finala u Sinsiju, gde ga čeka spektakl protiv Karlosa Alkaraza.

Posle samog meča se oglasio Novak, koji je prvo na centralnom terenu pričao na engleskom jeziku, a zatim je dao i izjavu na srpskom.

Jako tesna pobeda, teško izvojevana. Imao sam par set lopti u prvom setu na 5:4, ali je on uspeo da se spasi snažnim servisima. Odigrao sam čvrst taj brejk, mislim da su jedan do dva poena večeras odlučila pobednika - istakao je Novak na srpskom jeziku po završetku meča.

Dodao je da je tokom čitavog meča osećao pritisak u gemovima na svoj servis, ali da misli da se dobro snašao u tim trenucima.

- Kada igrate protiv ovako razornog servisa, na ovako brzoj podlozi, gde je teško napraviti brejk, osećate pritisak na svojim servis gemovima. Ja sam ga osećao, ali mislim da sam se dobro nosio sa tim i da sam uspeo da se snađem u najvažnijim trenucima i upišem pobedu - zaključio je Nole.

Njega sada čeka finale protiv Karlosa Alkaraza, a taj duel je na programu u nedelju, od 22:30, nakon ženskog finala, u kom igraju Amerikanka Koko Gof i Čehinja Karolina Muhova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading