RODŽER PLAČE OD MUKE! Amerikanac nije imao DILEMU kada je u pitanju GOAT trka! Federer u SUZAMA!

Autor:

Sport

31.07.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je lepo objasnio.

RODŽER PLAČE OD MUKE! Amerikanac nije imao DILEMU kada je u pitanju GOAT trka! Federer u SUZAMA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Ovogodišnji četvrtfinalista Vimbldona, američki teniser Kristofer Jubenks, koga je na putu ka polufinalu zaustavio Rus Danil Medvedev, kaže da za njega ne postoji pitanje GOAT titule.

Prema rečima mladog tenisera da ta titula u "belom sportu" pripada Novaku Đokoviću.

- Da, to je moje lično mišljenje. Ipak, to je samo moje mišljenje. Smatram da je GOAT rasprava prilično subjkektivnog karaktera, sve zavisi šta vam se dopada. Rodžer Federer je promenio pogled na teniske igrače što se tiče globalnog nivoa. On je globalna ikona. Ipak, u pogledu tenisera sa najviše titula, rekorda, nedelja na mestu broj 1, jednostavno, on (Novak) ima brojeve - rekao je Jubenks.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

On smatra da se najbolji svih vremena ogleda u teniskim stvarima i da se to bazira isključivo na performansama na terenu.

- Neki bi možda rekli da Federer više znači sportu i zaista neću da se raspravljam po tom pitanju ukoliko je to tvoj teniski GOAT. Moj GOAT je jednostavno kada si najbolji "ol araund" igrač. Kada možete tenisera da bacite na bilo koju podlogu protiv bilo kojeg protivnika - istakao je Kristofer Jubenks.

Novak Đoković je, podsetimo, ove sezone predao pehar Vimbldona španskom asu Karlosu Alkarazu, koji je zbog toga zadržao prvo mesto na ATP listi.

Najbolji srpski teniser trenutno odmara na Žabljaku, gde puni baterije za nastavak sezone i američku turneju, pošto će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju i poslednjem grend slemu ove godine, US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading