PEDOFIL UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Otkrivena mračna prošlost crnogorskog srbomrsca

Autor:

Sport

18.07.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar RTCG Nebojša Šofranac hapšen u Italiji zbog pedofilije 2019. O njegovom napadu na dve maloletnice u Bariju aprila te godine pisala je i italijanska Gazeta.

PEDOFIL UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Otkrivena mračna prošlost crnogorskog srbomrsca

Foto: printscreen/instagram

Nebojša Šofranac

Crnogorski novinar Nebojša Šofranac zaposlen na tamošnjem javnom servisu RTCG poznat je po skandaloznim stavovima o Srbima koje ispoljava komentarišući sport, a posle KK Crvena zvezda Meridianbet na udaru se našao i Novak Đoković. On je za Noleta rekao da nije najbolji teniser svih vremena ikada, a dok je likovao zbog poraza našeg asa od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona brutalno je uvredio Srbe.

Foto: Tanjug/AP

Na udaru - Novak Đoković

- I da razbuktiš ovoliko bes drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet. Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu? Šta si to uradio Karlitose? Upoznajmo najboljeg tenisera planete (ako već nismo), šampiona Vimbldona sa 20 godina, velikog sportistu ala Nadal koji poštuje sve, ne lije krokodilske suze i koji će osvojiti 30 slemova, narednih 15 godina biće noćna mora i neće deliti titule sa drugima. Nova era počinje sada - rekao je sramno Šoframac

Na njegovu bruku reagovao je u izjavi za Republiku Noletov otac Srđan Đoković rečima "Neka mu je Bog u pomoći". Međutim, čak ni uvrede koje godinama iznosi na račun Srba nisu ono najmračnije u njegovom životu. Tako crnogorski portali podsećaju na hapšenje Šofranca u Italiji zbog pedofilije 2019. O njegovom napadu na dve maloletnice u Bariju aprila te godine pisala je i italijanska Gazeta.

Foto: printscreen/instagram

 

Da se to ne zaboravi pobrinuo se portal IN4S iz Crne Gore, uz podsećanje da je Nebojša Šofranac bio udarna pesnica režima bivšeg predsednika te zemlje Mila Đukanovića. Tako je neposlušne Srbe nazivao "odrani", "izrodima" i "narodom bez zuba".

- Vaš sam rob, radite od mene šta god hoćete - kazao je navodno crnogorski novinar i nasilno pokušao da uđe u automobil djevojčica.

Potom su ga italijanski karabinjeri priveli posle prijave dve devojčiceo od 14 i 15 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading