NEKA MU JE BOG U POMOĆI! Crnogorac UDARIO po Novaku, Srđan Đoković mu ŽESTOKO UZVRATIO!

Autor:

Sport

18.07.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže.

NEKA MU JE BOG U POMOĆI! Crnogorac UDARIO po Novaku, Srđan Đoković mu ŽESTOKO UZVRATIO!

Foto: Tanjug

Novak i Srđan Đoković

Novak Đoković stao je na korak od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je poražen u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) te mu je prepustio londonski tron.

Mnogi "miševi" širom planete iskočili su iz rupa i krenuli da udaraju po srpskom teniseru. Prednjačili su Britanci te su tamošnji mediji i navijači jedva dočekali neuspeh srpskog tenisera, a našeg Noleta napao je i crnogorski novinar Nebojša Šofranac.

Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktis ovoliko beš drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu? - istakao je Šofranac, pa dodao:

- Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je "loser of all times" (najveći gubitnik svih vremena).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ovih sramnih reči čoveka koji je poznat kao srbomrzac i koji je svojovremeno vređao i navijače Crvene zvezde, dotakao se Novakov otac, Srđan Đoković. On je, u kratkoj izjavi za naš portal, istakao:

- Neka je tom čoveku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao - kratko je rekao Srđan Đoković za naš portal.

Podsetimo, Nole je poražen u finalu Vimbldona posle velike borbe od Karlosa Alkaraza i na taj način mladi Španac dodatno se odlepio na vrhu ATP liste, a Đokoviću je još jednom srušio snove o osvajanju "kalendarskog slema".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Milovan

19.07.2023 00:11

Komu je e mater tom šofrančiću

Blic

19.07.2023 10:16

A vidi javlja se rusofil i Radikal koji šteti sinu a Nole je izgubio puno otkada ipolitičari

Kosta

19.07.2023 14:44

Šta si ti u životu uradio Nebojša? Jadniče i bedniče. Da li si ikad izašao u arenu i pokazao šta znaš? Sram i stid da te bude!! Novak je po svim kriterijima Greatest Of All Time!