TUKAO JE, PA GA SPASILA ZATVORA: Saslušan bivši košarkaš Zvezde koji je prebio ženu - evo kako se branio!

Autor:

Hronika

18.07.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Radivojević je saslušan u prisustvu izabranih branilaca.

TUKAO JE, PA GA SPASILA ZATVORA: Saslušan bivši košarkaš Zvezde koji je prebio ženu - evo kako se branio!

Foto: StarSport

Vuk Radivojević sa ženom

Dana 18. 7. 2023. godine je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan osumnjičeni Vuk Radivojević zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Nasilje u porodici iz čana 194 stava 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika i ispitana je oštećena L. R. supruga osumnjičenog.

Prilikom saslušanja osumnjičeni Vuk Radivojević je u prisustvu izabranih branilaca iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, a oštećena L. R. je u prisustvu punomoćnika izjavila da, u skladu sa njenim zakonskim pravom, ne želi da svedoči.

Punomoćnik oštećene je predložio da se prema osumnjičenom ne predlaže nijedna mera za obezbeđenje prisustva okrivljenog, niti produženje hitnih mera koje su izrečene u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Imajući u vidu da je oštećena ispitana, pri čemu nije želela da svedoči, kao i činjenicu da je osumnjičeni neosuđivan, tužilaštvo nije podnelo predlog za određivanje pritvora, kao ni predlog za određivanje mere zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenom.

Foto: Shutterstock, StarSport

Vuk Radivojević prebio ženu

Dana 17. 7. 2023. godine osumnjičenom Vuku Radovijeviću je po nalogu javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 časova od strane PS Zvezdara.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom Vuku Radivojeviću je stavljeno na teret da je posle ponoći 17. 7. 2023. godine svojoj supruzi, oštećenoj L. R. nakon verbalne rasprave naneo više udaraca, usled kojih je zadobila tešku telesnu povredu.

U toku postupka biće ispitani drugi svedoci koji bi mogli imati saznanja od značaja za postupak, naređeno vršenje medicinskog veštačenja telesnih povreda, kao i vršenje psihijatrijskog veštačenja osumnjičenog, zatim pribavljeni drugi materijalni dokazi, te preduzete i ostale radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja i donošenje odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Др ја

18.07.2023 13:15

Нестало пара,,,,нема ни љубави већ виђено ко и већина спортиста

Vanja

18.07.2023 14:06

Da li je ova žena dobila potres mozga, kada ga nije optužila za batine?