BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE ŽENU NAPAO U AUTU, PA NASTAVIO DA JE BIJE U STANU: Oglasilo se Tužilaštvo - Vuku Radivojeviću određeno zadržavanje!

Autor:

Hronika

17.07.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje se dogodilo noćas između 02.00 i 03.00 časa.

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE ŽENU NAPAO U AUTU, PA NASTAVIO DA JE BIJE U STANU: Oglasilo se Tužilaštvo - Vuku Radivojeviću određeno zadržavanje!

Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

Vuk Radivojević

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadrzavanje prema Vuku Radivojeviću zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194 Krivičnog Zakona.

Naime, 17.07. u periodu između 02.00-03.00 časova na području opštine Zvezdara ostećena L. R. je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom sakom usled ega je zadobila tešku telesnu povredu.

Osumnjičeni će sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading