IMAŠ LI ŽENO SRAMA? Albanska pevačica videla Đokovića na bilbordu! Napravila ODVRATAN potez, pa se POHVALILA na Tik Toku! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.07.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak ubrzo usijao društvene mreže.

IMAŠ LI ŽENO SRAMA? Albanska pevačica videla Đokovića na bilbordu! Napravila ODVRATAN potez, pa se POHVALILA na Tik Toku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Britanska pevačica albanskog porekla Rita Ora trenuno boravi u Engleskoj. U trenutku dok je hodala ulicama jednog grada, našla se ispred digitalnog bilborda, sa željom da snimi promotivni video za novi spot.

Budući da su se reklame na bilbordu smenjivale, dok je čekala da se pojavi njen lik odjednom je u prvi plan izbila slika Novaka Đokovića, što je iznerviralo Oru.

Rita je mrzovoljno odmahnula rukom, i kasnije taj video objavila na društvenoj mreži Tik Tok, a ispod snimka su se ređali negativni komentari na njen račun.

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square 😅😍 Thanks @Spotify ♬ Waiting for You - Rita Ora

Nema sumnje da je Albanka ovim odvratnim gestom razbesnela Srbe, a mnogi navijači su ispod snimka ostavili komentare kao što su: "Novak je najbolji ikada, to svi znaju", "Jedan je Nole", "Sram te bilo"...

Rekorder po broju grend slem titula u nedelju od 15 časova igra protiv Karlosa Alkaraza iz Španije novo finale Otvorenog prvenstva Engleske i pruža mu se prilika da dođe do 24. titule na četiri najveća turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US Open).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading