ĐOKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO BRITANCIMA! Novakove reči ODZVANJAJU - publika će ga tek sada "UZETI NA ZUB"

Autor:

Sport

15.07.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se bori sam protiv svih i deluje da će, i pored svega, stići do novog trofeja na Vimbldonu.

ĐOKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO BRITANCIMA! Novakove reči ODZVANJAJU - publika će ga tek sada "UZETI NA ZUB"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković na korak je od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je stigao do još jednog finala Vimbldona, te će u nedelju od 15 časova protiv Karlosa Alkaraza pokušati da dođe do osmog pehara na ovom turniru, kao i 24. grend slem titule u karijeri.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Dominantno je Nole stigao do finala, ali i pored toga što igra spektakularno i izgubio je tek dva seta do završnog meča, britanski navijači ga konstantno napadaju i ne daju mu mira. Tako je bilo i u polufinalu protiv Italijana Janika Sinera (6:3, 6:4, 7:6) gde je Đoković u jednom trenutku i odgovorio bezobraznoj publici tako što je "obrisao suze" posle jednog osvojenog poena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Zatim se Novak obratio medijima gde je kroz dozu sarkazma govorio o pomenutoj situaciji.

Sočivo, apsolutno. Zaglavilo mi se nešto u oku u tom trenutku, video sam da je snimila kamera, nešto sam se rastužio zbog tog sočiva, a klima je jaka, osušile su se oči, malo me zabolelo. Nešto mi je upalo u oko, zapravo, drago mi je da su oni to prepoznali - rekao je ironično Đoković, pa dodao da bi možda i ovo moglo da završi u planiranom dokumentarcu o srpskom teniseru.

- Ne znam, videćemo. Želeo bih, kao i sve ovo što se dešava ove godine na slemovima. Videćemo u kojem formatu, pričali smo o tome, da li kao epizode ili kao jedan dugometražni film, to ćemo tek dogovoriti, ali ima materijala, hvala Bogu.

Nema dileme da će publika na Vimbldonu biti uz Karlosa Alkaraza i u velikom finalu, a da li će to biti dovoljno mladom Špancu da stigne do prve titule u Londonu ili će Nole uspeti da pokori Britaniju po osmi put videćemo već u nedelju popodne.

Šta vi mislite, ko će osvojiti Vimbldon - Novak Đoković ili Karlos Alkaraz?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading