DONETA ODLUKA: Evo kada Đoković i Hurkač NASTAVLJAJU meč!

Autor:

Sport

10.07.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo duel srpskog tenisera neće biti prvi na programu.

DONETA ODLUKA: Evo kada Đoković i Hurkač NASTAVLJAJU meč!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo u nedelju da završi svoj meč osmine finala na Vimbldonu, pošto je njegov okršaj sa Hubertom Hurkačom zaustavljen nakon dva odigrana seta.

Nole ima prednost od 2:0, pošto je prva dva seta rešio u svoju korist, rezultatom 7:6, 7:6, ali je zbog dobro poznatog policijskog časa na Vimbldonu, meč prekinut oko 22:40 po tamošnjem vremenu i biće nastavljen danas.

U međuvremenu su organizatori doneli i odluku kada će se duel srpskog i poljskog tenisera nastaviti. Njihov meč će biti drugi na programu Centralnog terena, nakon okršaja Elene Ribakine i Beatriz Hadad Maje, pa je realno da Novakov meč neće biti nastavljen pre 16 časova.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Program na najvećem stadionu počinje u 14:30, a čak i da Ribakina, ili možda Hadad Maja, posao završe u dva seta, teško je očekivati da će Đokovićev meč krenuti pre 16 časova. Nakon njega, na glavnom terenu će svoj meč odigrati i Ons Žabur i Petra Kvitova, dok će program zaključiti derbi današnjeg programa, u kom se sastaju Karlos Alkaraz i Mateo Beretini.

Podsetimo, ukoliko Srbin završi posao protiv Hurkača, u četvrtfinalu će igrati protiv Andreja Rubljova, koji je sa 3:2 savladao Aleksandra Bublika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading