NOVAK O SENZACIJI: Natalija JEŠĆEMO TRAVU zajedno!

Autor:

Sport

06.07.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo je kada te najveći teniser svih vremena ovako pohvali.

NOVAK O SENZACIJI: Natalija JEŠĆEMO TRAVU zajedno!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Natalija Stevanović napravila je najveći uspeh u karijeri plasiravši se u drugo kolo Vimbldona.

Impresivnije od samog trijumfa je to da je prekoputa mreže imala nekada prvu teniserku sveta Karolinu Pliškovu, a teniserka iz Niša ju je prosto "oduvala" sa terena 6:2, 6:3.

Republika

Foto: Profimedia

Natalija Stevanović

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Zbog pobede svoje sunarodnice bio je radostan i Novak Đoković koji joj je nakon svog trijumfa nad Džordanom Tompsonom imao šta da kaže o mlađoj koleginici:

Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita, devojku koja je igrala finale ovde. Impresivan rezultat - rekao je Novak, pa nastavio:

- Nisam Nataliju video mnogo puta u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji, ima moju punu podršku nadam se da će joj ova pobeda biti podstrek -

 Sa osmehom je Đoković kada su mu rekli da je Stevanovićeva proslavila pobedu u njegovom stilu.

Haha, fantastično! Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je jesti zajedno - poentirao je Novak.

Nadaju se svi ljubitelji tenisa u Srbiji da će Novak i Nataliji nastaviti da se goste Vimbldonskom travom do kraja turnira.

Protivnik Novaka Đokovića u trećem kolu biće bolji iz duela Vavrinka-Evereči, dok će Natalija Stevanović snage odmeriti sa Tamarom Koprač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading