KIRJOS NEMA DILEMU: Novak Đoković je teniski GOAT!

Autor:

Sport

30.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva izjava poznatog australijskog igrača.

KIRJOS NEMA DILEMU: Novak Đoković je teniski GOAT!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Sve je spremno za početak Vimbldona, koji 3. jula kreće u Londonu i na kom će Novak Đoković braniti šampionsku titulu.

Srpski teniser je prošle godine u finalu bio uspešniji od Nika Kirjosa, koji je istakao pred početak ovogidšnjeg grend slema na travi da mu nije žao, jer je izgubio od najvećeg svih vremena.

- Bio sam kraći za tu jednu pobedu ali nisam tužan kad kažem da sam izgubio od najvećeg igrača svih vremena, jer sam mu dao dobar meč. Biće lepo ponovo kročiti na isto mesto, znam da će biti dosta medijske pažnje zbog toga. Da vidimo kako će biti - rekao je Kirjos.

Ističe da će mu rezultat od prošle godine samo dodatno pomoći na ovogodišnjem turniru.

- Mislim da će mi to iskustvo iz prošle sezone pomoći, činjenica da sam već ostvario dobar rezultat ovde i da poznajem uslove na Centralnom terenu veoma dobro. Znam šta je potrebno da bih bio uspešan. Nema pritiska na meni. Znam da će ljudi reći da jednom kad postigneš rezultat, počinje pritisak. Za mene je sasvim suprotno. Kada sam osvojio turnir i igrao dobro, sasvim je suprotno. To je kao da ste se dokazali i možete da se opustite i zabavljate se - dodao je Kirjos.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nik Kirjos

Za kraj, dodao je ipak da mu je u svemu najbitnija zabava

Iskreno, ne moram ništa da dokazujem. Pobeđivao sam zaista sjajne igrače, osvajao velike turnire, igrao grend slem finale, osvojio trofej u dublu. Zato i radite ovo. Jednostavno možete da se zabavljate i uživate u svemu - zaključio je Kirjos.

Podsetimo, danas je u Londonu održan žreb za Vimbldon. Kirjos će na startu igrati protiv Davida Gofana, a sa Novakom će moći da se sastane već u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading