ŠAMPION SE VRATIO: Sjajan doček za Đokovića u Londonu! (FOTO)

Autor:

Sport

24.06.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvoplasirani teniser kreće u pohod na novu grend slem titulu.

ŠAMPION SE VRATIO: Sjajan doček za Đokovića u Londonu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je stigao u London, gde ga uskoro očekuje početak Vimbldona, trećeg grend slema u sezoni.

Nole je došao u prestonicu Velike Britanije, gde je već stigao da odradi trening, a i organizatori su odlučili da ga udostoje lepim dočekom na društvenim mrežama.

- Šampion se vratio! - stoji u objavi Vimbldona.

Đoković je u sezoni već osvojio dva grend slema, pa će u Londonu pokušati da osvoji i treću veliku titulu i na taj način ostane u trci za osvajanjem kalendarskog gred slema.

Pre najprestižnijeg turnira na svetu, Đoković će igrati na "Đorđo Armani teniskom klasiku", koji je na programu od 27. juna do 1. jula, a na kom je nastupao i prošle godine.

U okviru ovog turnira će Nole igrati jedan egzibicioni duel, a rival bi trebao da mu bude Frensis Tijafo. Taj meč će najverovatnije biti na programu 29. juna.

Podsetimo, Vimbldon startuje 3. jula, a veliko finale je zakazano za 16. Novak će u Londonu braniti titulu, koju je osvojio prošle godine, pobedom u finalu protiv Nika Kirjosa, rezultatom 3:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading