KRAJ DISKUSIJE! Nadal i Federer se HVATAJU ZA GLAVU: Đoković je NAJBOLJI teniser koji je ikada DRŽAO REKET u rukama!

Autor:

Sport

20.06.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni trener nema dilemu.

KRAJ DISKUSIJE! Nadal i Federer se HVATAJU ZA GLAVU: Đoković je NAJBOLJI teniser koji je ikada DRŽAO REKET u rukama!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa popularnim "kupom musketara"

Ko je najbolji teniser u istoriji?

Ovo je pitanje koje muči javnost i ocene mnogih su različite.

Ipak, proslavljeni teniski stručnjak Patrik Muratoglu nema dilemu - Novak Đoković je daleko ispred Rafaela Nadala i Rodžera Federera!

Jedino merilo ko je najbolji su titule. Novak Đoković je pobeđivao i Nadala i Federera na svim gren slem turnirima. Osvojio je 23 najveće titule, takođe ima najviše turnira masters serije (38), ima šest završnih Mastera i ubedljivo najviše nedelja kao broj jedan na svetskoj listi. Ono što impresionira kod Novaka je to, što i sa 36 godina ima mogućnost da osvaja najveće titule. Kraj diskusije - rekao je Muratoglu, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

 

- Tačno je da možda Novakov tenis nije najlepši za oko, tačno je da nije ni najvoljeniji. Međutim, to su subjektivne ocene. Objektivno, on je najbolji teniser, koji je ikada držao reket u rukama.

Ove reči definitivno će oduševiti sve Novakove fanove, ali i zabrinuti Nadala i Federera koji mogu samo da se uhvate za glavu jer je i ovakav stručnjak istakao da je Đoković definitivno najbolji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading