DESILO SE ČUDO! Britanac BRANI Novaka i NAPADA Rodžera i Rafu: Oni su LAŽOVI!

Autor:

Sport

17.06.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Đoković nije omiljen u njegovoj zemlji, ali je on stao u zaštitu najboljeg tenisera planete.

DESILO SE ČUDO! Britanac BRANI Novaka i NAPADA Rodžera i Rafu: Oni su LAŽOVI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je osvajanjem Rolan Garosa pomerio granice po ko zna koji put i još jednom je ispisao istoriju tenisa.

Srbin je u Parizu stigao do 23. grend slem trofeja, na vrhu večne liste prestigao je Rafaela Nadala, a takođe je ponovo postao prvi reket planete, te je započeo 388. nedelju na tronu.

Na ovaj način Đoković je stigao korak bliže GOAT priznanju, ali se i pored toga suočava sa brojnim napadima, posebno iz Velike Britanije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Na Ostrvu kao da ne mogu da istrpe Đokovićev uspeh, pa ga često kritikuju, osporavaju i omalovažavaju. Ipak, sada se desilo čudo i nekadašnji britanski teniser, Džon Lojd, stao je u Noletovu zaštitu, a uz to je napao Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Jedna od stvari koju volim kod Novaka je što je uvek govorio da juri rekorde i da mu to mnogo znači. Koliko god voleo Rafu i Rodžera, oni su su uvek govorili da ih to ne zanima, ne verujem im ni sekundu. Žao mi je, ali im ne verujem - rekao je Lojd, i potom dodao:

- Samo Novak govori istinu. Svaki igrač želi rekorde, za to oni žive.

Deluje da je Lojd samo rekao ono što svi misle i da vrhunski teniseri zaista žive za rekorde. Problem mnogih je to što je Đoković daleko ispred svih kada su rekordi u pitanju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading