VEČERAS PRIJATELJI, A SUTRA NAJLJUĆI RIVALI: Đoković još jednom pokazao svoju VELIČINU, Srbin sa Alkarasom na večeri! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna uvertira pred polufinale gren slema u Parizu.

VEČERAS PRIJATELJI, A SUTRA NAJLJUĆI RIVALI: Đoković još jednom pokazao svoju VELIČINU, Srbin sa Alkarasom na večeri! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/taoualit__amar

Novak Đoković

U petak od 14.45 Novak Đoković i Karlos Alkaras sastaće se u polufinalu Rolan Garosa, a taj meč jedva čekaju svi ljubitelji tenisa širom sveta.

Mnogi za njihov sutrašnji susret kažu da je to "finale pre finala", a uvertira za ovaj meč nikada nije bila lepša, pošto je Novak Đoković po ko zna koji put pokazao da je pravi gospodin i sportista.

Naime, srpski teniser i mladi Španac večerali su zajedno u poznatom restoranu "Siena" u prestonici Francuske, u koji često dolaze najveće svetske zvezde.

 

 

Gosti ovog restorana bili su i ličnosti poput Kilijan Mbapea, Nejmara i Serene Vilijams, Selene Gomez...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siena (@siena.paris)

Nema sumnje da je sve proteklo u prijateljskom tonu, moguće da je Novak dao neke savete Karlosu, ali sutra će slika biti drugačija. Očekuje se epska bitka na pariskoj šljaci i borba za svaki poen, gem, set...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO