NIKO NEĆE DA SUDI VEČITIMA: Još jedan arbitar otkazao finale AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

08.06.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najužoj konkurenciji ostali su Saša Pukl, Damir Javor i Matej Boltauzer.

NIKO NEĆE DA SUDI VEČITIMA: Još jedan arbitar otkazao finale AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Srpski delioci pravde sa najvišim rejtingom - Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Nikolić obavestili su AdmiralBet ABA ligu da ih ne delegira za finalnu seriju plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Luka Vildoza

Kako saznaje "Sportski žurnal" njihovim koracima danas krenuo i četvrti delilac pravde. Reč je o Urošu Oberkneževiću koji je obavestio AdmiralBet ABA ligu da je tokom juna na putovanju.

Zvanični razlozi koje su navela trojica najpoznatijih nisu poznati, ali nisu ni važni. Jer svima je jasno da je njihovo otkazivanje posledica ogromnih tenzija i pritisaka sa kojima bi bili suočeni.

U najužoj konkurenciji da dele pravdu naći će se Saša Pukl, Damir Javor i Matej Boltauzer.

Ovo neće obradovati delije koji su na "ratnoj nozi" sa pomenutim arbitrima, a posebno će ih zaboleti ako na terenu bude Damir Javor koji je imao istoriju sukoba sa Crvenom zvezdom i njenim navijačima, ali i čelnicima.

Postoji opcija da delegirani budu i arbitri iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, ali je daleko realnije da pištaljku u ruke dobiju pomenuti Slovenci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading