ŠPANAC SVE IZNENADIO! Kakav Alkaras, Novak je PRVI FAVORIT na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

06.06.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove reči niko nije očekivao.

ŠPANAC SVE IZNENADIO! Kakav Alkaras, Novak je PRVI FAVORIT na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Serđi Brugera

Novaka Đokovića još tri koraka dele do istorije.

Srbin je stigao do četvrtfinala Rolan Garosa bez izgubljenog seta i sada će pokušati da preko Rusa Karena Hačanova dođe do polufinala, gde ga čeka potencijalni susret sa Karlosom Alkarasom.

Ako osvoji Rolan Garos Novak će stići do 23. grend slem trofeja u karijeri po čemu će prestići legendarnog Rafaela Nadala i na taj način ući u anale.

Legendarni Španac, Serhi Brugera, istakao je za "B92.net" da je po njemu Đoković prvi favorit za titulu u Parizu.

Republika

Foto: Ap photo

Novak Đoković

 

Za mene je Novak najveći favorit kada je tu. On može da uradi bilo koga kada je u najboljoj formi. Ako gledamo formu onda da, Karlos je u boljoj formi, prvi je na svetu, igra odlično, ali je Novak tu - rekao je Brugera, pa dodao:

- Veoma sam zainteresovan da taj meč vidim, rekao bih da bi to bio najzanimljiviji meč sezone. Stvarno bih voleo da vidim taj duel.

Zatim se Brugera dotakao i GOAT trke između Đokovića i Nadala.

Grend slemovi su ono što na kraju verovatno ima najveći uticaj. Onaj ko bude imao najviše po završetku karijere, taj će biti smatran za najboljeg igrača svih vremena.

Podelio je svoje mišljenje i o Rafaelu Nadalu.

U Rafu su mnogi sumnjali mnogo puta kada je bio povređen. Ako postoji jedna osoba u koju ne smete da sumnjate onda je to sigurno Nadal - zaključio je Brugera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading