OTKUD SAD OVO? Đoković u neočekivanom PROBLEMU pred Rolan Garos!

Autor:

Sport

27.05.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da ima sreće sa žrebom.

OTKUD SAD OVO? Đoković u neočekivanom PROBLEMU pred Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, trenutno treći teniser sveta, saznao je ime svog rivala u prvom kolu Rolan Garosa, kao i potencijalne protivnike u nastavku.

U prvom meču u Parizu, Đokovića čeka Aleksandar Kovačević, američki igrač srpskog proekla, a nakon toga, ukoliko uspeđno savlada prvu prepreku, igraće protiv Martona Fucoviča ili Uga Grenijea.

Prave muke bi trebale da krenu u trećem kolu, kada je potencijalni protivnik Alehandro Davidovič Fokina, španski teniser koji je već jednom u karijeri savladao Novaka Đokovića, upravo na šljaci, u Monte Karlu 2022. godine.

Ipak, sada se u tom delu žreba pojavio novi problem. Naime, mladi Artur Flis, samo 18 godina star teniser iz Francuske, osvojio je prvi trofej u karijeri, pošto je u finalu ATP turnira u Lionu pobedio Franciska Serundola sa 2:0 (6:3, 7:5).

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Flis igra najbolji tenis u svom životu, a žreb mu je u prvom kolu namenio upravo Davidoviča Fokinu kao protivnika. Jasno je da je Španac favorit u tom duelu, ali ne bi trebalo da čudi ako domaći teniser napravi odličan rezultat u Bulonjskoj šumi i sebi obezbedi plasman u treće kolo, gde bi mu mogući rival bio Novak Đoković.

Podsetimo, turnir u francuskoj prestonici počinje sutra, a veliko finale je na programu 11. juna. Titulu neće braniti Rafael Nadal, koji se zbog povrede povukao sa drugog grend slema u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading